Pack Retroba’t

Mètode “LES 4R’S DE L’AUTOCONEIXEMENT”

Si realment estàs compromès/a amb el teu creixement personal, en fer un pas endavant i deixar d’anar contra corrent per fluir amb qui realment ets. Aquests pack  t’interessa.

Pack Retroba’t (pack medium d’autoconeixement).

És normal que la majoria de nosaltres no trobem motivació, que no sapiguem que volem fer amb la nostra vida o que ens sentim desil·lusionats. I això és perquè saltem una part molt important i essencial de  la vida, que és el JO.

Respon-me una pregunta: Qui ets? No m’expliquis la teva edat, ni on vas néixer, ni la teva professió o el que vas estudiar. Diguem simplement “qui ets”.

És sorprenent com la majoria de nosaltres ens som tan desconeguts. Sabem explicar les nostres circumstàncies, el nostre voltant, allò amb el que em ocupat el temps aquests anys..però no sabem dir qui som.

Com et pots cuidar i donar-te el que necessites si no saps el que vols? Doncs això és el que treballem amb aquest pack.

Profunditzar sobre qui ets, per poder donar-li sentit a la teva vida, prendre decisions i marcar-te un propòsit. 

Coaching Vilafranca

Coneixes és treure’t la bena dels ulls, per començar a estimar-te i cuidar-te.

Teràpia Vilafranca2

 

Com és un pack, el procés està estructurat amb una metodologia concreta per Retrobar-te i assolir cada un d’aquests punts:

  • Saber quins són els teus valors. Els valors són el “per a què” de tot allò que fem. És a dir, són la nostra motivació, el motiu pel qual fem el que fem en tots els aspectes de la nostra vida. Quan estàs alineat amb els teus valors sents benestar i realització personal.
  • Tornar a connectar amb qui ets. És probable que faci molt de temps que fas justament el contrari, és a dir, desconnectat. Com? Ocupant-te, buscant coses que fer, buscant distracció amb televisió, amistats, o altres variants… Es tracta de viure centrant/da en tu.
  • Quines característiques parlen de la teva essència? Què és allò que és innat en tu des de que erets un/a nen/a?.Viu acord a allò que t’és innat per fluir amb qui ets.
  • Elimina creences limitants i substitueix-les per creences potenciadores. La majoria de coses que no fem o que no som, estan empresonades per creences limitants. T’ensenyo com desbloquejar-les i com substituir-les per altre que t’aportin la força que necessites.
  • Un cop ja saps qui ets, ja has connectat amb tu, amb les teves característiques innates i la teva essència, un cop ja t’acompanyes d’aquelles creences que et sumen i saps els teus valors, ja pots marcar-te un propòsit que doni sentit a qui ets. 
  • Crea un pla d’acció alineat amb el teu sentit. Són els plans d’acció en els que encaixarem tot allò que sents, amb allò que penses i allò que fas. Perquè visquis qui tu ets.

 

Invertir en un mateix mai és temps perdut ni coneixement envà. Si t’ha arribat el moment de deixar de donar voltes sense sentit, i dedicar-te a tu amb la profunditat que et mereixes, aquest és el teu pack ideal.

Contacta i comença avui a mirar per tu.

Estàs a un Clic de començar a viure amb sentit!

 

 

Si vols pots deixar el teu feedbak, moltes gràcies!

testimonio

Un pensament sobre “Pack Retroba’t

  1. Retroenllaç: Has perdut la il·lusió? 3 formes de recuperar-la. – GEMMA PALLÀS

Els comentaris estan tancats.