SOBRE MI

292870_2331216240656_1790867_nEm dic Gemma Pallàs i em dedico a crear seguretat i confiança en adults i adolescents que viuen influïts per la por, les preocupacions, les tensions i/o el malestar personal.                                    A partir de l’autoconeixement, d’aprendre a gestionar les emocions i de les eines de creixement personal es pot fluir amb qui ets, amb com ets i amb el que vols fer, des de la tranquil·litat, la seguretat i la confiança personal. 

El meu objectiu és ajudar-te perquè et sentis bé amb el que fas, perquè segueixis el teu camí personal o professional sense trobar-te bloquejat per les pors o la indecisió, i sobretot perquè descobreixis el teu valor i així adquirir la confiança i la seguretat que vols que t’acompanyin.

 

T’ACOMPANYO DES DE LA MEVA EXPERIÈNCIA PERSONAL

Actualment fa 5 anys que em dedico al coaching personal per adults i adolescents, acompanyant-los en el seu desenvolupament i creixement personal.  Tinc la sort (ara veig que ha estat una gran sort) de poder parlar des de l’experiència pròpia i l’aprenentatge adquirit.

Jo també he passat pel meu propi procés personal, i per això puc entendre molt bé als meus clients. Durant molt de temps em vaig veure atrapada per moltes pors que em mantenien apartada del que realment volia fer amb la meva vida.  Por a deixar una feina que no m’omplia, por a parlar en públic, a fracassar amb el que realment em realitzava, a la soledat, a les pressions socials… i fins i tot als metges…

Veure el canvi que ha donat la meva vida tant a nivell personal com laboral és ara el meu propòsit cap a tu. Facilitar l’autoconeixement (així et pots entendre millor i saber què vols), entendre el perquè i el per a què del que et fa patir (gestionar les emocions per assolir més intel·ligència emocional), la superació de les pors i les preocupacions (aprèn a dominar les pors perquè elles no et dominin a tu), i la generació de seguretat i confiança (perquè visquis tranquil/a i fluint amb qui realment ets i així gaudeixis de ser tu!).

Coaching per a superar les pors

 

 

“Que no hi hagi millor lloc, que la teva pròpia pell” 

 

 

 

 

La majoria de persones, volem començar la casa per la teulada, i així, es passen els anys esperant aquell moment que no arriba mai… Quan em senti més fort/a, m’apuntaré…, quan tingui més coneixements, em presentaré…., quan tingui més confiança, ho iniciaré…, quan estigui en un millor moment, començaré…, quan tot em vagi millor, ho provaré…, quan em senti més segura, em llençaré…

Si comencéssim la casa pels fonaments, veuríem que quan m’apunto és quan agafo fortalesa, que quan em presento és quan adquireixo coneixements, que quan ho inicio genero confiança, que quan començo el moment millora, que quan ho provo tot em va millor i que quan em llenço adquireixo seguretat.

No és que hi hagi una fórmula màgica perquè no tingui por, no t’enganyaré! No es pot eliminar una emoció (no tindria sentit i tampoc t’ajuda en res), però si que es pot viure sense estar condicionats per ella.

És sobretot, una decisió que prens amb tu mateix/a, la decisió fer-me de deixar d’actuar com fins ara, de deixar de viure a mitges o fins i tot sobreviure, per alliberar-te de l’autosaboteig i sentir, que ara ets tu.

Benvolguda por, fa molts anys que vivim juntes, fa molts anys que m’acompanyes. Tants, que sincerament, se’m fa difícil imaginar la vida sense tu, se’m fa difícil pensar ni tan sols que és possible caminar sense la teva companyia… Benvolguda por, sí que és cert que fa molt que m’acompanyes, però tot i així, durant molt de temps, no sabia massa coses sobre tu. No tenia ni idea de per a què vivies, no sabia quines eren les teves intensions, ni perquè com més intentava allunyar-me de tu, més a prop et tenia. Benvolguda por, ara que ja sé qui ets, que sé com funciones, que sé perquè m’acompanyes, que sé com has intentat ajudar-me… Ara que ho entenc tot i que gràcies a tu m’entenc millor a mi mateixa, puc decidir que ja no et necessito. No vull que pensis que sóc desagraïda, encara menys que no et trobaré a faltar… sé que en moltes ocasions el primer impuls serà anar-te a buscar. Però benvolguda por, ara que sé que ja no et necessito, ara que sé que puc viure sense tu, hi ha una vida a fora que m’espera i no estic disposada a perdre-me-la.

Benvolguda por, això és un adéu, gràcies.

 

  • Si sents que també ha arribat el teu moment pots posar-te en contacte per telèfon (659879333) o per correu gemma@gemmapallas.com
  • Les sessions poden ser Online o presencials a Vilafranca del Penedès o Barcelona.
  • Recorda que tens molt material gratuït en articles en aquesta web i vídeos al canal You Tube: Gemma Pallàs.

 

LA MEVA FORMACIÓ

Estic llicenciada en Filosofia per la Universitat de Barcelona, especialitzada en coaching personal i empresarial amb el postgrau i el màster “Coaching Empresarial i Personal” per la Universitat Pompeu Fabra i tinc el títol de Practioner en Programació Neurolingüística per l’escola PNL Creativa.

Actualment treballo com a coach al centre CAPSI de Vilafranca del Penedès i als espais&co de Barcelona. Dono orientació personal a la web “Tengounproblema.es/.cat.

Moltes gràcies!!

Si jo ho he aconseguit, tu també pots…Si? Has pres la decisió?

Doncs fés clikc aquí:

Pack Viure Sense Por

I recorda que pots subscriure’t al meu canal i està al dia dels vídeos sobre desenvolupament personal.

You Tube: Gemma Pallàs

 

Deixa un comentari