Vols viure sense por?

Estàs cansat/da de viure en la preocupació i el dubte?, els nervis o l’ansietat? Desgastat/da d’estar en una situació que ja no t’aporta i d’estar sempre amb la necessitat de tenir el control de tot? Sents el malestar de no fer o dir el que realment desitges, o de no actuar per por al rebuig o al fracàs?

Doncs ha arribat el moment

de començar a mirar per tu!

gemma

Si fa temps que vius sota el domini de la por, segurament estaràs patint en carn pròpia el desgast que això suposa. És esgotador l’energia que es necessita per mantenir inamovible, quelcom tan dinàmic com és la vida. La tensió per mantenir el control, per aferrar-te a la seguretat, per evitar allò que tant t’espanta, et demana que sacrifiquis una part molt important, que no és (ni més ni menys) que el teu benestar personal, la teva autoestima i la teva autenticitat.

 

M’entres prioritzem el control, la seguretat i l’estabilitat…mor la creativitat, l’autenticitat i la llibertat.

 

Algunes de les situacions que potser estàs vivint si et falta seguretat i confiança són:

  • Vius preocupat per tot allò que pot passar o que t’està passant.
  • Et centres excessivament en el futur i la preocupació no et permeti gaudir del pressent.
  • Sents que no podràs superar un canvi en la teva relació amorosa.
  • Postergues tot allò que hauries de fer per aconseguir el que vols.
  • T’has anat apagant i cada vegada et comuniques i et relaciones menys.
  • Tens por de prendre males decisions i per això set fa molt difícil prendre-les.
  • Vius bloquejos físics i/o mentals.

 

Si és així, estàs en el lloc adequat. Ja que el meu objectiu és que aprenguis eines de creixement personal perquè puguis augmentar la confiança i la seguretat en tu mateix/a, i així aprendre a gestionar les teves pors. I tinc una bona notícia! La confiança, l’autoestima i la seguretat es poden entrenar!

COM?

  • Amb eines d’autoconeixement (quan sé qui sóc, sé què vull).
  • Amb el coneixement de la funció i la gestió de la por (la por té una funció especifica,  que un cop comprenguis podràs entendre i dominar).
  • Gestionant la necessitat de control i seguretat.
  • Aprenent a generar seguretat i confiança (creure en tu mateix és l’eina més potent).

Per mi, el més important que aporta un procés de creixement personal és coneixes, realitzar-se, superar-se i sentir-se en harmonia amb un mateix. Perquè no hi hagi millor lloc, que la teva pròpia pell.

 

Vull confiar en mi. Quan ens movem per la vida sent autèntics amb nosaltres mateixos i seguint el camí que realment volem sense por, la vida es torna una experiència increïble.

 

Realment penso que no hi ha res més important que estar bé amb un mateix, i per això és necessari sentir que estàs on vols estar i amb qui vols estar sent qui tu ets…

Deixem que per últim et digui una cosa… La teva por t’enganya, perquè la tranquil·litat està a aprendre a gaudir del camí, sense saber a on et porta. 

Sents que ja ha arribat el moment de centrar-te en tu? Creus que ja toca superar les teves pors? Doncs posa’t en contacte demanant més informació a gemma@gemmapallas.com o trucant al telèfon: 659879333.

Si la questiò està en que encara et falta saber què vols, fins i tot coneixet millor, per poder decidir quin és el camí a agafar, aquesta és la teva solució: Pack Retroba’t

Si tens molt clar el que vols, si tens molt clar els canvis que has de fer…però la por et supera, això és el que necessites: Pack Viure Sense Por

Les sessions poden fer-se de forma online, o presencials al Centre CAPSI de Vilafranca del Penedès o als espais&co de Barcelona.

 

Coaching Personal per adults i Adolescents.